---
Tüm Sektörlere Uygun Profesyonel Web Yazılımları — Sınırsız Dil Destekli
Farklı sektörlerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilmiş, kuruluma hazır profesyonel web scriptleri sunuyoruz. Tüm yazılımlarımız yeni nesil çoklu dil altyapısı ile gelir; istediğiniz sayıda dil ekleyerek sitenizi uluslararası kullanıma açabilirsiniz.
Sağlık Sektörü Çözümleri
- Göz kliniği scripti: katarakt, lasik, retina gibi tedavi içerikleri ve online randevu sistemi
- Hastane yönetim scripti: bölüm/branş tanıtımı, doktor kadrosu listesi, online randevu
- Diş kliniği scripti: online randevu, üye girişi, canlı destek entegrasyonu
- Diyetisyen web sitesi: online randevu ve paket/program yönetimi
- Kadın doğum kliniği scripti: doğum paketleri tanıtımı ve online randevu
Ticari ve Kurumsal Çözümler
- Hukuk bürosu web sitesi: dava sonuçları vitrini, ön görüşme talep formu
- İmalat ve dış ticaret scripti: üretim kataloğu, ihracat sertifikaları bölümü
- İnşaat firması scripti: proje portföyü, video galeri, maliyet hesaplama aracı
- Nakliyat ve lojistik web sitesi: rota modülü, anlık teklif alma sistemi
- Otel web sitesi: oda müsaitlik sorgulama, rezervasyon sistemi, etkinlik takvimi
Diğer Sektörel Çözümler
- Kuaför ve güzellik merkezi scripti
- Foto kurtarma hizmeti web sitesi: 7/24 yardım talep formu
- Muhasebe ve mali müşavirlik yönetim sistemi
---
Genel Özellikler
- Sınırsız Çoklu Dil Sistemi: Tüm scriptlerimiz yeni nesil dil altyapısı ile geliştirilmiştir. Sabit bir dil sayısıyla sınırlı kalmadan, yönetim panelinden istediğiniz kadar dil ekleyip çıkarabilir, her dil için ayrı içerik ve çeviri yönetimi yapabilirsiniz. Bu sayede sitenizi yerel pazardan uluslararası kullanıma tek tıkla taşıyabilirsiniz.
- Tam Mobil Uyumlu (Responsive) Tasarım: Tüm scriptler; masaüstü, tablet ve mobil cihazlarda otomatik olarak ekrana uyum sağlayan responsive altyapı ile tasarlanmıştır. Kullanıcı deneyimi hangi cihazdan erişilirse erişilsin bozulmadan korunur.
- Gelişmiş Yönetim Paneli: Her pakette, içerik güncelleme, hizmet/randevu düzenleme, kullanıcı yönetimi ve site ayarlarını tek merkezden kontrol edebileceğiniz kapsamlı bir admin paneli bulunur. Teknik bilgi gerektirmeden içerik güncellemesi yapılabilir.
- Hizmet ve Randevu Yönetimi Modülü: Sektöre göre özelleştirilebilen online randevu, rezervasyon, teklif alma veya danışan takip sistemleri tüm scriptlerde hazır olarak sunulur; ayrıca ekstra modül eklenerek özelleştirilebilir.
- 256-bit SSL Güvenlik Altyapısı: Kullanıcı verileri ve site trafiği, yüksek düzeyli SSL şifreleme standardıyla korunur; veri güvenliği ve gizliliği ön planda tutulur.
- Üyelik ve Kullanıcı Girişi Sistemi: Müşterilerinizin kayıt olup profil üzerinden randevu, teklif veya hizmet geçmişini takip edebildiği güvenli üyelik altyapısı sunulur.
- Canlı Destek Entegrasyonu: Ziyaretçilerinizle anlık iletişim kurabilmeniz için sitelerinize entegre edilebilen canlı destek modülü mevcuttur.
- Galeri ve Portföy Yönetimi: Proje, hizmet, ürün veya operasyon görsellerini sergileyebileceğiniz video ve fotoğraf galerisi modülleri tüm sektörel paketlerde bulunur.
- Hesaplama ve Teklif Araçları: Maliyet hesaplayıcı, ücretsiz teklif formu, rota planlama gibi sektöre özel interaktif araçlar sunulur.
- Demo İnceleme İmkanı: Satın almadan önce her scripti canlı demo üzerinden detaylıca inceleme fırsatı sunulmaktadır.
- Kesintisiz Teknik Destek: WhatsApp, Telegram ve destek talep sistemi üzerinden kurulum, özelleştirme ve teknik sorunlarınızda profesyonel destek sağlanır.
- Sektöre Özel Optimizasyon: Her script, ilgili sektörün ihtiyaçlarına göre (sağlık, hukuk, inşaat, otelcilik, lojistik vb.) özel modüller ve içerik yapısıyla optimize edilmiştir.
---
Web Site: https://www.btryazilim.com/
Demoları inceleyin: https://demosite.btryazilim.com/