Merhaba WMForum,
Ben Salih Bıyık. 2017'den beri Ankara'da SGB SEO adıyla SEO çalışmaları yürütüyorum. Yapay zekâ aramalarına (ChatGPT, Gemini, Google AI Overviews) yönelik işleri ise AISEO markasıyla yapıyorum. Forum kuralları gereği hizmetin kapsamını, ücretlendirmeyi ve teslim şartlarını aşağıda açıkça yazıyorum.
Kapsam
Ücret
Sabit bir paketimiz yok. Önce ücretsiz bir ön analiz yapıyoruz. Ardından işin kapsamını ve ücretini yazılı teklif olarak iletiyoruz. Teklifte neyin dahil olduğu, neyin dahil olmadığı madde madde yazıyor.
Teslim şartları
Hizmet sayfamız: Ankara yapay zeka SEO uzmanı
Genel bilgi ve blog: aiseouzmani.com
Telefon / WhatsApp: 0850 840 94 64
E-posta: info@aiseouzmani.com
Sorularınızı bu konuya da yazabilirsiniz, buradan cevaplarım.
Salih Bıyık – AISEO
Ben Salih Bıyık. 2017'den beri Ankara'da SGB SEO adıyla SEO çalışmaları yürütüyorum. Yapay zekâ aramalarına (ChatGPT, Gemini, Google AI Overviews) yönelik işleri ise AISEO markasıyla yapıyorum. Forum kuralları gereği hizmetin kapsamını, ücretlendirmeyi ve teslim şartlarını aşağıda açıkça yazıyorum.
Kapsam
- Teknik SEO ve erişim: Tarama engelleri, yönlendirmeler, kanonik adresler, mobil kullanım. robots.txt'te ve hosting'in bot korumasında OAI-SearchBot, PerplexityBot, Googlebot gibi tarayıcıların takılıp takılmadığının kontrolü.
- Hizmet sayfaları: Ne sunduğunuzu, hangi bölgeye hizmet verdiğinizi ve sürecin nasıl işlediğini anlatan, müşterinin sorusuna doğrudan cevap veren sayfalar.
- Yerel görünürlük: Google İşletme Profili, Bing Places ve rehberlerde aynı işletme adı, adres ve telefon. İlçe adı eklenmiş kopya sayfalar üretmiyoruz.
- GEO içerik çalışması: Müşterilerin yapay zekâ asistanlarına soracağı soruların belirlenmesi, net ve kaynağı belli içeriklerin hazırlanması.
- Ölçüm: Search Console ve Bing verileri, belirlenmiş sorularla ChatGPT/Gemini kontrolleri (tarih ve platform bilgisiyle kayıtlı) ve siteden gelen başvurular.
Ücret
Sabit bir paketimiz yok. Önce ücretsiz bir ön analiz yapıyoruz. Ardından işin kapsamını ve ücretini yazılı teklif olarak iletiyoruz. Teklifte neyin dahil olduğu, neyin dahil olmadığı madde madde yazıyor.
Teslim şartları
- İlk aşamada öncelik sırasına dizilmiş bir sorun ve iş listesi teslim ediyoruz.
- Uygulama sürecinde yapılan işler ve raporlar düzenli olarak paylaşılıyor.
- Search Console, Analytics ve içerikler sizin hesabınızda kalıyor.
- Yapay zekâ yanıtlarında ya da Google'da sıralama garantisi vermiyoruz. Bu yanıtlar soruya, konuma ve zamana göre değişiyor. Garanti yerine ne yapacağımızı ve nasıl ölçeceğimizi baştan netleştiriyoruz.
Hizmet sayfamız: Ankara yapay zeka SEO uzmanı
Genel bilgi ve blog: aiseouzmani.com
Telefon / WhatsApp: 0850 840 94 64
E-posta: info@aiseouzmani.com
Sorularınızı bu konuya da yazabilirsiniz, buradan cevaplarım.
Salih Bıyık – AISEO